Ellen Vonk

Shiatsu & Massage Therapie

Ervaringen van cliënten

“Mijn naam is Ingrid Boekema, 31 jaar en ik had bijna dagelijks hoofdpijn. Omdat ik altijd al een sterk gevoel heb gehad bij het feit dat lichaam en geest met elkaar in evenwicht moeten zijn, maakte ik mijn eerste afspraak. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk resultaat, de energie kwam terug in mijn lichaam en die pijnlijke punten werden steeds minder pijnlijk... En door de stoelshiatsu te combineren met voetreflexologie werd het enige echte resultaat bereikt: weken waarin ik geen hoofdpijn meer had. Ik wist niet dat je dan zo kon genieten.”

“Ik heb de keren die ik bij jou geweest ben als zeer positief ervaren, je hebt me goed geholpen met shiatsu, ik heb je ervaren als een warm en betrokken mens die hart heeft voor wat ze doet.”

“Het gevoel tijd te kort te komen, teveel hooi op je vork te nemen of het gevoel op je nek gezeten te worden... allemaal gezegdes die de meesten onder ons zullen herkennen. Elke dag kan de eerste dag van een nieuw leven zijn. Elke dag kun je de keuze maken om vanaf nu voor jezelf te kiezen. Of je nu kiest voor shiatsu, voetreflexologie of een combinatie, ik beloof je, je zult je gegarandeerd beter, energieker en meer in balans voelen. Ook als je geen klachten hebt, is een behandeling bij Ellen een weldaad voor lichaam en geest.”

“In het begin kon ik niet veel hebben, bij menig aanraking op de rug wilde ik wel door het plafond, zo gevoelig was het. Nu gaat het goed, soms is een enkel plekje nog wat gevoelig. Het verschil tussen links en rechts is ook kleiner geworden, ik ben nu meer in balans.”

.

Leven in balans

E-mail me!